Ledig torsdagkväll=städning

Publicerat: 2014-04-17 Kl: 23:12:07 | I kategori: Allmänt

Ja äntligen så blev det en ledig torsdag. Madde har nu lovat att hoppa in i på torsdagar då jag ju har lektioner alla kvällar i veckan utan fredag förstås men det brukar ju bli några privatlektioner ändå den dagen.
Har ju mycket möten i mitt ideella liv och måste ju alltid ta ledigt för dessa nu kan jag planera dessa till torsdagar.
 
Kändes konstigt att kunna traska ut i skogen med hundarna framåt sen eftermiddagen. Naturligtvis med en påse då det nu är MURKELTIDER. En del säger att man inte ska äta murklor då de är giftiga jag har då alltid överlevt så plocka murklor kommer jag fortsätta med.
Kokar av dem en massa gånger med fläkten på för fullt för ångorna ska tydligen inte vara så bra.
Finns det någon godare sås är murkelsås?
Därefter har det fejats inne kan ju säga att det lätt blir eftersatt inomhus....
 
Dagen började fantastiskt - jag stod en lång stund och njöt av att se alla lektionshästar galoppera runt som tokar i sina hagar. Stona och valackerna går ju i olika hagar och de har de största hagarna på några hektar.
Såg ut som de hade vårkänslor.
Vi särade på lektionshästarna för många år sedan då Athos den rackarn betäckte de små C-ponnystona när de brunstade. Cally mådde inte så bra av att ha en stor nordsvensk korsning på ryggen.......
En del valacker hoppar ju på stona trots att de är kastrerade.
 
Hoppade sedan på utebanan med Demeter. Tandläkarbesök blev det för egen del då jag under en rätt lång tid haft problem men först trott att det kom från min nacke. Brukar få smärtor ut i kinden och tänderna denna gång var det inte så utan jag hade en stor infektion i en tand nere i roten (haft ont i käkbenet) och varit svullen. Nerverna hade i alla fall dött så jag slapp ta bedövning alltid något. Så nu blir det rotfyllning så småningom. Jippi!
En bra tandläkare var det i alla fall.
Nu ska det sovas imorgon hoppkurs.
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0