Hoppning i sol och värme

Publicerat: 2014-04-22 Kl: 20:54:34 | I kategori: Allmänt

samt lite damm förstås - nackdelen med fint väder är att banan trokar upp väldans fort.. Pappa vattnade den dock lite på em (till syrrans förtret då hon inte uppskattade trakort och vattentunnan på banan just när hon satt på Rocco) hehe..
 
Jag hoppade först Magic - gick strålande bra, när ja sjlv red bra vill säga. Mycket jobba har ja lagt på denna fina häst och tidigare var det han som inte kunde, nu går han som en klocka och när det blir galet har jag numera endast mig själv att skylla.
Superfin och Erik var nöjd med oss :)
 
Demeter var nummer två ut, började lite sisådär och hon är ju på ett sätt mycket okomplicerad samtidgt som hon heller inte är helt lätt i vissa lägen. På slutet gick det iaf riktigt bra och jag hoppar faktiskt (i mina ögon) inga putte-fnutt hinder numera!
 
Jag & Magic för några veckor sedan..
 
Efter lunch red jag först Rangun i ridhuset, är lite misstänksam mot min dressyrsadel sedan någon vecka tillbaks, tycker inte den ligger optimalt när jag sitter i den och jag hamnar lite långt fram i sadeln samt att jag får jobba mycket för att få till det.
Efter 30min "elände" satt jag av och gick in och provade Roccos sadeln som verkar ligga ok - ut och så red jag 10min till - blev ändå ganska stor skillnad men så är Rangun också ruskigt svår så är svårt att veta utan experthjälp. JIMMY!!!!

Får pröva igen imorgon helt enkelt så blir spännande att se och känna. Imorgon har vi "Stalldag" så det kommer ut massa tjejer och en killa som ska vara med i stallet hela dagen och även rida ut på em.
Vi har faktiskt haft lite tjejer både idag och igår på plats - KUL! Äntligen hittar ungdomarna ut till stallet på lovet :D
Sedan red jag den lilla 4-åring som vi har på inridning/utbildning. Bara Fia som ridit honom hitills och jag har tömkört en gång. Han var superkul och överaskade mig faktiskt!
 
Och så hoppade Fia min Roccan-boll som avslutning på dagen - han var duktig och blev regält svettig. Tyvärr blev det ingen Mads träning imorgon, han var väldigt fullbokad och inte heller nästa vecka blir det något :( Snyft!
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0