Rutten tisdag

Publicerat: 2013-09-17 Kl: 22:40:29 | I kategori: Allmänt

Ja idag har jag fått lära mig att man kan stjäla utan att straffas.....som Jocke sa man blir hårdare straffad om man skjuter en varg med det vill jag inte mena att man ska skjuta vargar men hur skulle man tycka om de stod i hästhagen...Så vargfrågan vill jag inte ta ställning till idag. Men hur många skulle vilja ha varg om de fanns på Djurgården i Stockholm?
Nu kom jag ifrån ämnet men lätt hänt när man är frustrerad. Fast jag visste ju redan innan att i vårt land blir man inte så hårt straffad vi har ju ett tydligt exempel på de som länsade ena sadelkammaren förra året tagna på bar gärning med stöldgods för flera hundra tusen - de fick villkorligt!
Ja till hästarna då : hann i alla fall att rida två hästar i morse vår nya stora fux och min egna fina fux. Ett dressyrpass = den store och en tur ut på Demeter.
Vår sista stjärna Lindens Cirial har stått och ropat i hagen hela dagen alldeles olycklig av att flytta och stå ensam i ´hagen. Sofia har friserat idag tyvärr har jag inte hunnit titta på henne ikväll.
Mina ridgrupper har ikväll arbetat med hörnpasseringar och halvhalter oj vad fina hästarna blev!
Nu är det läggdags imorgon bitti har jag två privatlektioner i tömkörning - vilket betyder att jag för tillfället tömkör själv men ägarna skall också träna. Så det gäller att ha energi att röra på sig.
Imorgon kommer Madde Jippi! Hon har nu gått de första 2 dagarna i C-tränarutbildningen. Nästa gång ska hon till Flyinge.
God natt
Ann
Kommentarer
Postat av: Monika

Man blir bara straffad om man stjäl från staten. Låt bli att betala skatt och se vad som händer!

Kul med lite nya hästar, ni har alltid haft så bra lektionshästar. Lyckliga och kunniga hästar som lärt oss ryttare mycket. Samt kunniga instruktörer förstås. :-)

2013-09-18 @ 08:51:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0