Roliga saker idag i allt elände!

Publicerat: 2013-10-22 Kl: 22:37:28 | I kategori: Allmänt

Kul hoppövning med Erik som vanligt kan man säga. Jag var inte alls sugen på att hoppa hela förmiddagen går åt och man hinner inte med så mkt mer + att största anledningen är att jag känner mig ringrostig......har ju inte hunnit träna emellan har bara hoppat en gång och då på Demeter.
Känns inget seriöst och jag behöver verkligen hoppa regelbundet för att inte bli feg.
Men det gick så bra idag tänk att det är så kul att hoppa det ända som är tråkigt är att bära alla hinder. Idag fick vi rida fram i mkt galopp och på en hand kunna kontrollera galoppen rida framåt och sätta till baks och låta hästarna hitta sin egna balans vi hoppade även fram på en hand! Kände mig så modig och i bra balans. Båda "guld"hästarna var superfina idag som vanligt kanske man ska säga....
Vi hoppade sedan en bana som var riktigt rolig och nyttig med någon riktigt klurig väg. På eftermiddagen så hoppade jag även Demeter själv. Kändes som det mest varit dressyr och imorgon ska vi ju till Segersta och träna för Mads igen och hästarna brukar ju vara så fina dagen efter man hoppat så jag tänkte att det var en bra förberedelse. Fredag är ju tävlingsdags också.
God natt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0