Måndag avklarat!

Publicerat: 2013-10-14 Kl: 23:01:40 | I kategori: Allmänt

Snart i alla fall sitter framför TV:n och väntar på min resväska.....nyss inkommen från ridhuset. Hunnit med kvällsfika och inte vilken fika som helst. Min käre mor hade hittat leverpastej på marknaden.
Inte vilken leverpastej som helst utan Lulles ifrån Småland. Är i princip uppfödd på denna pastej som en kusins pappa gjorde.
Ah vad gott. Finns inget pålägg som går upp mot det.
I morse hann jag med att töm köra Hera och rida ett dressyrpass på Demeter, Gäller ju att träna på sina läxor! Enligt planen så skulle vi åkt till Segersta på fredag för ny träning men Madde ringde nyss att Mads skulle till Finland o tävla så vi får snällt vänta till nästa vecka.
Denna dag har handlat om sadlar och sadlar. Jimmy (sadeldoktorn) kom redan kl 10 idag och åkte hem strax efter 17 så man kan säga hel dag.
Men vi fick mkt gjort - köpte en sadel till Siri och tittade på sadlar till Palmir, Magic, Uranos, Jaqueline, Millet, Pommes. Uranos dressyrsadel har inte legat helt hundra så han flyttade stropparna så ikväll låg den super still på lektionen. Palmir fick överta en kieffersadel -dressyr som låg bra samt Jaquelines hoppsadel. Så då fick vi kolla efter en ny hoppsadel åt henne och hade ju en hoppsadel över så det gäller att ha tur att man har ett lager.......
Magic´s sadel låg bra och även den hoppsadel som Madde har när hon hoppar.
Det är ju inte dags ännu att han ska gå in på lektionerna så då går det ju att dela sadel.
Sedan var det ju några andra här som tittade på sadel/köpte + att Jimmy lagade Maddes  dressyrsadel.
 
Veterinär har vi även hunnit avklara. Då Rangun ska ha antibiotika i blodet varje dag. Detta var tredje dagen så två dagar till är det som gäller. Jag såg ju inte honom i lördags men han är ju inte ok direkt. Fortfarande problem med balansen.
Tyvärr har vi ej fått svar på blodproven ännu men enligt veterinären så pekar allt på erlichia. Hade en unghäst för många år sedan som fick det men han var otroligt tjock i alla fyra benen också.
 
Idag har både Shadow och Palmir gått bra på sina lektioner! Se om någon har tid att lära mig hur man lägger in bilder i datorn  har ju ny nu så då får man lära om.
Nu kom min väska - tur att man har snälla grannar!
God natt
Ann
 
 
Siri
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0