Ännu en vecka till ända

Publicerat: 2013-10-06 Kl: 22:35:10 | I kategori: Allmänt

Bästa Jaqueline
 
Godkväll,
Ja då är det söndag igen och en ny vecka väntar. Imorgon är det teori och clinic. Mina två sista grupper handlar om lösgjordhet/utbildningsskalan.
Idag hade jag hoppning med Äventyrslägret det var så kul och de var superduktiga. Men mina fantastiska lektionshästar gjorde också ett super jobb!
Vi har så fina lektionshästar nu. Palmir gick jättebra ikväll på mina kvällslektioner han är så snäll och har ju inte bott hos oss länge alls.
Eftermiddagen tillbringade jag i skogen med Ross o Buffy. Lite svamp hittade jag också så svampmacka blev det ikväll när jag kom in. Ridningen har fått vara i helgen samlat energi till veckan.
Det blir dressyr imorgon och på tisdag är det dags för hoppträning för Erik. Onsdag ska jag o Madde till Segersta och träna bara hoppas att Mads inte åker iväg någonstans denna veckan...... Det ska bli kul då bästa Siv tränar på onsdagar ojämna veckor. Ett tag sedan vi träffades.
Fredag och söndag så ordnar ridklubben programridning för Kicki Klingspor hoppas jag hinner vara med på fredag. Lördag söndag tillbringar jag på konferens. Tävlingskonferens på Arlanda och jag ska representera Sörmland.
 
I övrigt så är hösten fulltecknad ända fram till vår SEMESTER!
 
Skönt att ha något att se fram emot. Då är det lättare att jobba alla helger. Har för övrigt beställt biljetter till Skandinavium biljetterna släpptes ju i veckan.
 
God natt
Ann
 
Kommentarer
Postat av: Charlotte

Bästa Jacquline. ❤

2013-10-07 @ 19:37:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0