Slut för denna gång..

Publicerat: 2013-11-12 Kl: 17:30:20 | I kategori: Allmänt

Japp då var steg 3 avklarat i min C-tränarutbildning! Två dagar med fokus på den unga hästen - hopp och dressyr. Många bra delar men överlag lite låg nivå (iaf för just min del) men är ju många som går kursen och alla har vi ju olika bakgrund så det blir väl egentligen en självklarhet med en del basic även om jag själv kan tycka att detta ska sitta INNAN. Idag hade vi Lars Roepstoff (tror ja fick till stavningen) hela förmiddagen och han hade utan problem kunnat haft även eftermiddagen då han behandlade ett så pass stort och viktigt ämne.
Fick med mig en hel del därifrån!
 
Mycket är det som spelar in huruvida våra hästar håller ett helt liv och även presterar så länge som möjligt..
 
Efter lunch var det dags att studera 4-6 åringar uppsuttet och här var det Lars Andersson som höll i detta. Vi fick tyvärr inte se lika fantastiskt fina hästar som hopphästarna igår så det var lite av en "besvikelse" men en fin 5-åring isabellponny stack ut ur mängden. Skulle jag gärna tagit med hem!!
Väl färdiga med dagen hade jag order av pappa att hämta ut skor på hovslageriet och sedan svängde jag in på Equirehab som ligger precis utmed vägen och köpte en säck foder till Rangun. Hoppas att han blir nöjd nu och gör sitt yttersta på tävlingen imorgon! :D
Ja för imorgon ska jag iväg på årets sista tävlingsstart - gissa var? Jo till Strömsholm minsann.. Kan ju lika gärna flytta dit känns det som, hade faktiskt några funderingar på att ta dit Rangun dessa dagar jag ändå var där på kurs men jag vet hur gärna min prins vill komma ut i hage om dagarna så tror inte han hade uppskattat att stå inne så mycket som det troligtvis blivit då.
 

<3
 
Blir lite stressigt för vi ska ju till Segersta på em och jag har räknat ut att jag kommer ha ca 20min på mig att skifta häst när vi kmr tillbaks. Jag hade först ett senare startnummer men har flyttats av någon anledning :/ så rider 19'35 som det ser ut nu, hoppas på att de kan flytta mig dock. Får med min Christina och hon har även lovat ställa upp på att knoppa honom så det bara är att lasta iprincip, allt annat får jag fixa innan träningen.
 
Kram Madde
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Det låter som riktigt intressanta kursdagar! Spännande att höra sedan. // Carina O

2013-11-14 @ 22:08:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0