Fina hästar idag

Publicerat: 2013-11-18 Kl: 22:56:55 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
På strålande humör idag trots tidig start. Idag började dagen med besök Mälarsjukhusets specialisttandvård. Äntligen verkar det som jag kan få hjälp!
Efter det så blev det ett trevligt avbrott med kaffe hos svärmor passade sedan på att handla till köket i cafeterian div utrustning. Så jag har lämnat gården, det är ju inte så ofta det mesta handlar ju om häst eller handla mat.
Lunch åts hemma där vi planerade sommarens läger datum så håll utkik på hemsidan. Madde kommer säkert snart ha datum klara.
Det blir ett kombiläger där man kan komma tex mamma och barn eller kanske till och med pappa och barn. Sedan ett vanligt läger och därefter ett träningsläger. Alla kommer att ske i slutet av sommaren.
Vi kommer att ha ett erbjudande med bra rabatt om man bokar plats detta året.
 
Lite mailsvarande hann jag med + telefon samtal. Har redan mycket förfrågningar på kurser under nästa termin så det ser ut som att jag kommer få fullt i vår också.
 
Till slut så fick ändå några av hästarna rastas!. Började med Hera som vilat hela helgen. Hon var som en bomb gick i en fantastisk passage hela vägen in från hagen höll på att explodera i spolspiltan så jag tog ett snabbt beslut att tömköra. Hon skötte sig bra  på tömmen så på slutet testade jag att samla henne lite mer (då hon ifrågasätter det ibland med ryttare) vips så börja hon trampa!
Madde bara skaka på huvudet när jag kom ut lyrisk. (Madde kallar ju henne pansarkryssaren men vi får se vem som får rätt)
Tur att vi gillar olika hästar. Demeter fick gå ett dressyrpass idag och kändes så fin. Att jag inte har fattat det tidigare så tråkigt att vi inte hinner med någon mer träning för Mads före semestern.
 
I kväll var det dressyr på programmet på ridskolan. Var en ny elev och prov red som tänkt fortsätta - kul för det har rullat in nya elever under hösten mer än vanligt många vuxna.
Men vi har ju även nu 2 st nya grupper med barn från Gripsholms skolan. Känns som en mkt bra samarbets partner. Ridklubben har ju även ett projekt där barnen från deras fritids klubb kommer upp och rider på tisdagar. De nya grupperna blir på onsdagar.
Så man kan säga att det rullar på här på Ekelund!
Nu är det snart dags för kudden.
God natt
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0