Då var veckan igång!

Publicerat: 2013-11-04 Kl: 22:19:04 | I kategori: Allmänt

I räserfart har vi kört igång en ny vecka! Fyra hästar han jag med idag :) Rocco fick konditionsträning på utebanan på fm.. Rangun tömkörde jag i ridhuset och Siri & Magic reds dressyr på em innan min lektion.
 
Fick också en "otrevlig" nyhet när jag träffade flera av föräldrarna till barnen i min första grupp som förskräckt berättade om ett par hästar de nästan kört på ute på vägen i mörkret på väg ut till oss. De var upprörda och ganska skärrade då de verkligen inte upptäckt ekipagen fören de var väldigt nära. Hur kan man våga rida ute i mörkret utan några som helst lampor eller reflexer, speciellt på en väg som ändå är ganska trafikerad vid den tiden på dygnet. Man riskerar ju inte bara sitt eget och hästens säkerhet och liv utan även de som sitter i bilen om det vill sig riktigt illa.
Själv undviker jag att rida ut när det är mörkt, igår red jag faktiskt ut när det började skymma och var ganska mörkt när jag väl kom tillbaks men jag hade klätt ut mig i reflexväst och Rangun hade reflexer både högt och lågt!
Bildkälla: http://fames.se/jennifeer/hastar-i-trafiken/
 
Man kan inte "spöka" ut sig nog mycket när man ska ut i mörkret!!
 
Imorgon är det hoppträning för Erik som gäller på fm!! Jag missade förra tillfället då jag var på Flyinge då så det ska bli extra kul, däremot har jag inte hoppat så mycket. Magic har fokus legat på dressyrarbetet, har visserligen skuttat Rocco lite för ett par veckor sedan :) "Hopp-poäng"!
 
Kram Madde
 
Kommentarer
Postat av: Maria

Tyvärr tycker jag man möter ekipage utan reflexer alldeles för ofta här omkring :(

2013-11-05 @ 10:03:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0