Jumping day!

Publicerat: 2013-05-02 Kl: 22:37:33 | I kategori: Allmänt

Gaaah va tiden springer bort!
Har suttit klistrad vid datorn sedan jag kom hem .(förutom för middag och dusch då förstås) och jag har egentligen fortfarande en del kvar men min kära sambo är inte så imponerad av mitt datanvändande så jag ska lägga ner detta nu och se till att sova inför morgondagens träningar. På fm åker vi med fyra hästar till Wisbohammar för träning, Nina har varit i Tyskland över en vecka och så har hon elever som ska tävla i helgen så hon hinner inte åka till oss. Men det är å andra sidan bra för då får vi lite miljöträning inför lördagens andra omgång i Div 1 dressyren hos ÖSLR.
 
Började med att hoppa en "bomb" på fm, Hera på utebanan i blåsten. Mamma har ju typ bara ridit i ridhuset sista tiden så gissa om hon var laddad - jag kände bara USCH jag VÄGRAR hoppa denna häst. Men efter att ha rastat av henne och fått igång bjudningen åt rätt håll utan krumspång valde jag ändå att hoppa och som hon gick! Duktiga tjejen hoppade hela banan prickfritt :)
 
Sötnos!
 
Sedan dags för Rocco som jag bestämt mig på att göra ett nytt försök att hoppa uppsuttet. Här valde jag dock ridhuset med fyra rejäla väggar som broms :P Christina var exellent hinderpersonal och coach på backen :) Herrejisses vad han drog efter hinderna, har bytt och rider på aachennosgrimma vilket jag tror kan påverka, imorgon testar jag med den gamla hedeliga remonten igen!
 
Efter lunch hade vi ett digert jobb med att färdigställa proppen inför sommarens dressyrmeeting som ridklubben annordnar hos oss.
Sedan intag av hästar och Elton var så pass bra i ryggen idag (tre dagar på skritten har verkligen hjälpt att rehablitera ryggen) att jag valde att sätta på ett fårskinn och skutta över lite låga hinder på utebanan. och inte märktes det av att han skulle vara något bekymrad över ryggen då han bockade ett antal gånger. Den söta lilla filuren - han sätter verkligen huvudet så lång in/ner mellan frambenen han bara kan. Gud va ja skratta!
 
Hann även med att tömköra Rangun innan min lektion 17-18 :)
 
Lyckad dag med andra ord!
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0