Dåså

Publicerat: 2013-05-19 Kl: 17:29:43 | I kategori: Allmänt

Sitter jag till slut vid en dator!
 
Har spenderat hela helgen på bli Ekelund, tänkte att jag skulle hinna med så mycket - gissa om jag han allt? :/
Skulle klippa gräsmattor och rensa rabatter men icke.. Våra weekend gäster har iaf fått bli uppassade med god mat och massa gott fiakbröd, made by me :)
 
Igår sov jag nån timme extra på morgonen och började sedan med att baka muffins, sockerkaka och så lördagkvällens dessert kladdkaka med mint-touch!
 
Hade lektion för Ebba på Gordon vid 11 och red sedan ett dressyrpass på Rangun, gick riktigt bra - stigbyglarna kopplades bort också :D Fick konstigt nog ingen träningsvärk i benen.
Red de nya hästarna på em, först ut var stoet som kändes riktigt trevlig. Sedan ponnyn som verkar lovande men jag är som sagt lite osäker på hur mycket jobb det är med den och huruvida det är värt det så vi egentligen skulle behöva en ponny att kunna använda fullt ut till höstterminen.
Får rida på dem lite mer plus att vår veterinär och equi-terapeut ska kika på dem om de ska behållas.
Båda fick även ett välbehövligt bad med lite virkon för att döda ev elakheter :)
 
Efter detta red jag och syster ut på Mille & Rocco, Roccan fick återigen testa på en snabb galopp på grusvägen. Han är dock inte helt övertygad kring huruvida detta är kul eller ej..
Idag fick han jobba dressyr i ridhuset på morgonen, superfin häst! Rangun satt jag på redan vid halv 8 imorse och han fick en välbehövlig tur ut i naturen :)
Nu ska vi lägga upp en plan för veckan så han går som en dröm på div 1 finalen som är nästa söndag. Hejja hejja!
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0