Dagarna som passerat..

Publicerat: 2013-05-12 Kl: 22:25:26 | I kategori: Allmänt

Hallå hallå!

Jag har inte suttit vid en dator sedan i tisdags! :/ Sov ju på Ekelund ons-lör och igår kom je hem och vände direkt för lite grillning hos kompisar..
 
I torsdags slog jag till och deltog med Elton i 0,95 klassen. Han skötte sig kanon på framhoppningen men väl inne på banan blev han smått skärrad - stackarn - då vi kom till fjärde hindret stod det precis utmed staketet där det stod massa publik som han tittade ängsligt på. Här tog det då stopp men fick till slut över honom iaf. Även om det inte var ett lyckat resultat är jag nöjd med honom då han aldrig tidigare varit med om något liknande och jag borde ridit annorlunda och bättre på fyran och kommit ut mer mot staketet men men det är alltid lätt att vara efterklok och nu är jag grymt sugen på att komma ut igen och hoppa!
Ska förösöka hitta en tom lucka hemma att annordna en Pay n' Jump på för lite träning då han behöver det, jag har ju själv hållt i många trådar vid de hoppningar vi haft och då ej kunnat delta själv. Nästa gång så!
 
Vid tävlingen var även hans uppfödare där då hennes syster var med och tävlade, hon verkar så glad över att han fått ett så bra hem och att han ser så fin ut :) Kul!
Nästa tävling för den vita springaren blir en LA:3 i början av juni. Detta programmet är omgjort för i år och det verkar mycket bra :)
 
I fredags var det KAOS, typ, mamma och pappa var iväg och Fia var och hopptävlade = jag var själv. Det började med att alla lektionsvalacker rymde och sprang till skogs :/ Grr sämsta starten på dagen, tod typ 1,5h att få ut alla hästar men började ju redan halv sju då fia fodrat frukost tidigt. Fixade stora stallet och det mesta i vårt lilla stall innan en  av tjejerna som skulle hjälpa till på ponnyridningen kom då vi sedan hjälptes åt att tvätta och fixa Jazza innan avfärd mot Strängnäs. Jazza gjorde som vanligt succé och kön ringlade lång för att få "åka" en tur på denna fantastiskt snälla ponny :)
 
Ur Strängnäs Tidningen igår :)
 
Lördagen spenderades som sagt också i stallet, vi hade elever ute ifrån "Äventyrs-lägret" och red på em. http://aventyrslager.wordpress.com/ är deras egna blogg där det finns massor med bilder ifrån deras två dagar hos oss på Ekelund!
 
Idag var jag ute med mamma och galopperade på ordentligt med Rocco - nyttigt för honom!
På träningen i fredags avslutade vi med byten och vi klarade på andra försöket till höger och första försöket till vänster - GRYMT! På onsdag kommer Nina igen också :)
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0