Upp och ner

Publicerat: 2013-03-09 Kl: 20:11:38 | I kategori: Allmänt

Ganska skönt liv utan mobil faktiskt. Även om det ibland är lite jobbigt om man behöver ringa men har ändå klarat mig helt okej..
 
Idag har det varit en hektisk dag - milt sagt. Uppe med tuppen kl.7, mockning, hästar på skritten och så red jag Rocco innan mammas första lektion 9'30 så hon kunde hjälpa mig lite. Lite mer mockning och så lektion för Ebba & Ronjah som tog lite längre tid än jag trott så det blev högsta växeln med lunchen till mammas weekend. Broccoli och bacon soppa med ugnsbaguetter. Vad jag förstod av kursarna så var den mycket god - själv han jag inte äta den då jag var sen för nästa lektion för Sofia & Lady kl.12.
Direkt efter detta pass Planeringsmöte i TK och så Grönt kort kurs där det idag var lastning på schemat. Kl, 16 var jag "klar" med detta men tog ändå tid att bli färdig med hästar osv så jag rullade inte iväg från stallet fören strax innan fem och tre stop senare var jag äntligen hemma!
Anders börjar ju undra om jag flyttat ut :/ Blev så sugen på att göra en Mojito men mynta var inte lätt att få tag på, väl hemma sedan saknade jag ändå ett par ingredienser så det blev ju inget bra ändå.
Crap!
 
 
Lite bilder då för omväxlings skull. Tror mamma behöver göra någon uppdatering på den där gamla rishögen hon bloggar ifrån då funktionen att lägga in bilder har fallit bort.
 
Sofia & Poseidon
 
Jag och Rangun
 
Jag och Millemannen
 
Mamma & Arrobell - tror detta togs vid deras debut i SB:1
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0