Bilder från dagens träning!

Publicerat: 2013-03-20 Kl: 22:30:07 | I kategori: Allmänt

Wohoo! Äntligen lite färska bilder har jag att bjuda på! Svårt att få till bra bilder i ridhuset o med djur i rörelse dock.. Vår superduktiga praktikant Cornelia fick aggera fotograf medans jag och Fia red tre hästar för Nina Hoffman idag efter lunch..
Eftersom jag skulle rida två hästar fick jag starta, Rocco var då först ut.
 
 
Han vår ju rund och fin här - SYND att ryttaren sitter som en hösäck! :/ Grrrrrr!!!
 
Sedan var det Fia och storpojkens tur..
 
Så läcker häst! Vet dock inte varför syster sitter med hakan i bröstkorgen - mkt fin bild annars :)
 
Att det ska vara så svårt med den där sitsen. Apropå det så var jag mycket fundersam när jag ridit ca halva tiden med Rocco och Nina inte en enda gång påpekat något om mitt överliv och hjuvud.. Hade hon glömt? Eller hade jag helt enkelt lärt mig något till slut?
Då kom det iaf - "-Sträck på dig" mhmm dåså :) Två gånger blev det bara så jag är urnöjd!
 
 
 
Hon börjar bli ganska maffig (och ja hon är smått överviktig) Blir till att ut och galoppera bort fläsket så fort isen släppt sitt järngrepp.. :P
 
Red Rangun på morgonen och han var riktigt fin - längtar så till att få vara med och träna på honom också, men nästa vecka blir det nog då Nina kommer tillbaks nästa onsdag igen.
Även Eltonmannen fick sig ett pass på em, i kandaret igen, jobbade en hel del med att reglera galoppen och så trav- öppnor/slutor utmed långsidorna.. Nu ska han bli så mjuk och fin den lilla tjockisen! Jag är så himmla glad över att äntligen ha ordentligt med tid att hinna med och rida honom oftare igen då det senaste halvåret varit lite hektiskt och han har hamnat en bit ned på listan.
 
Äskade grållen!
 
Kram Madde
Kommentarer
Postat av: christina

Fiina tottosarna :) gud så tjock hon är :/

2013-03-21 @ 21:37:22
Postat av: Ann

Menar du Madde.....

2013-03-21 @ 22:19:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0