SOOOOL!

Publicerat: 2013-06-06 Kl: 20:37:10 | I kategori: Allmänt

Åh vad jag älskar Sverige när det är sånt här toppenväder! Det enda man kan "klaga" på nu är att det blir liite småljummet när man ska träna i värmen :P
 
Idag är det röd dag vilket betyder helg och de inackorderade har stalltjänst så jag behövde inte gå upp i ottan för att åka och fodra osv.. Blev ca 2h sovmorgon då jag ställde klockan på 8.. Väl i stallet lite pyssel med Rangun och så hann jag plantera två av växterna jag köpte igår innan vi for iväg till Arphus och Pether Markne.
Mamma hade lyckats få träningstid så hon/ Demeter och Fia/Mille skulle träna för Pether medans jag tog med Rocco för lite välbehövlig miljöträning. Han skötte sig faktiskt ganska bra, var lite småspeedad när vi lastat ur men väl på banan var han fin och efter ca 20min uppvärming kändes han grymt fin.
Så nyttigt att komma ut och rida på nya banor och ställen för mig med honom, han har ju varit på Arphus en gång tidigare men då red vi i ridhuset och det var ju ändå över 1,5år sedan.
 
Pether tyckte han var fin, mjuk och rörlig så jag är helnöjd. Förra (och första) gången han såg honom tyckte han ju att han var så liten. Han har ju musklat sig väldigt sista månaderna och den intensiva träningen med Nina har ju gjort sitt.
Imorgon måste jag ringa Maria på Segersta för de har lagt in en klass till som ska ligga mellan LAn jag tänkt rida (byta till då jag är anmäld med Rangun i PSG) MsvB:5 som fia ska rida. Såg dock att det var bara 3 anmälda i MsvA klassen emellan så då gör det ju inte så mycket i tid ändå :) OCH jag hinner hem till mina elever kl.17!
 
Carina Lindström följde med oss på dagens äventyr och hon fick min kamera som hon använde mycket flitigt - 279 bilder tror jag att hon tagit! Måste gå igenom alla dessa och rensa men här kommer några godbitar sålänge..
 
00000000000000000
 
Min snygging!
 
Mamma & Demeter
 
 
Fia & Milleman!
 
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0