Slut men kul!

Publicerat: 2013-06-12 Kl: 23:39:06 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Idag blev det en ännu längre dag. Som avslutades himla kul. Föräldrar och personal på Ängshyddans förskola hade bokat en lektion tillsammans. De var alla på olika nivåer några hade inga förkunskaper alls någon hade ridit lite mer och var riktigt duktiga.
Efter lektionen skulle det gullas med hästarna och tas kort! Innan de åkte fick jag en så fin present: en stor tavla som ramats in som barnen på förskolan ritat och med små foton på. Jättefin! Det är vid sådana stunder som man verkligen njuter av sitt yrkesval.
Barnen tyckte det var så roligt när de var här på förskolans dag och red och pratar fortfarande om alla hästar som de red på. Samt leker häst förstås. Se om de får med sig sina "fröknar" eller vad man säger nu för tiden. Superkul var det i alla fall.
Inte lika kul att upptäcka kvart i tio att min häst fortfarande gick kvar på betet så det var bara att trampa på längst upp i hagen går de ju så dags. Fick en fantastisk upplevelse på hemvägen då det stod tre dovhjortar nere vid utgången ca 20 m bort två sprang iväg men en stod kvar och studerade mig och Demeter så jag kunde även fota med mobilen. Vad de är fina!
Imorgon tänker jag ta sovmorgon.
Det blir väl fullt upp ändå då Madde o Sofia ska tävla.
God natt
Ann
Får bli en bild på gammelmannen bästa Arro Bell
 
 
Ps tavlan ska jag hänga upp i cafeterian tror jag så att den syns ordentligt Ds
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0