Midsommar på ingång..

Publicerat: 2013-06-19 Kl: 21:59:35 | I kategori: Allmänt

Älskar midsommar - något jag gjort så länge ja kan minnas :) I år ska vi vara på Ekelund och ha festligheter vilket vi även gjort de senaste typ 3åren borde det bli.. I år behövde vi inte ens "sparka ut" mamma och pappa då mamma själv frågade om vi inte möjligtvis skulle vara där då de gärna ville ha oss som hundvakt :P
 
Ikväll har vi handlat massa mat osv, Christina i Södertälje (tror jag), Fia & Kristoffer i Strängnäs o ja o Anders här i Eskilstuna. Blev en hel del och såklart pris därefter, fattar inte riktigt men hoppas att vi äter upp allt nu! När vi kom ut från Ica Maxi hade Anders bil varit med om en smitning då den blivit påkörd av någon som i full gas körde därifrån, ett gäng snälla ungdomar som sett händelsen kom fram och berättade (annars hade vi nog inte märkt det då det var i fronten) Anders är skitsur såklart och vi har varit hos polisen samt pratat med försäkringsbolag. Tyvärr han de som såg inte se reg.nr :/
 
Nu har jag packat allt (hoppas jag) och imorgon blir det till att knata några vändor till och från bilen för att få med allt har jag en känsla av.
 
Idag var det avslutning för "Äventyrs lägret" och 11 nöjda o glada elever lämnade oss efter lite eftermiddagsfika i solen utanför stallet. Jag har såklart lyckats bränna mig idag, ser ut som en zebra över axlarna efter linnet.
 
Jag har hunnit rida tre hästar också, ut med Rocco på morgonen - han börjar faktiskt tycka att det här med att gå ut är helt ok och mamma valde en ganska vildvuxen stig som han klarade galant. (han gillar inte knöliga eller blöta underlag och det värsta han vet är grenar/buskar som killar honom under magen)
Rangun fick som utlovat en kort promenad utmed grusvägen och en kortis i skogen, han blev så ledsen igår då jag satt upp utanför stallet och sedan gick in i ridhuset. Oftast rider jag ju ut om jag sitter upp direkt utanför stallet. Imorgon ska jag på återbesök MEN jag slipper åka ända till Täby - UNDERBART!
 
Skrutten.. Bilden är tagen någongång för länge sedan.
 
På em red jag också den fantastiska Melete, vår yngsta förmåga som går som en klocka (hitills - ja ska väl inte säga för mycket antar jag) Superkul att rida och väldigt snäll. Bra inställning till arbete och en härlig framåtbjudning :)
 
Kram Madde
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0