Ja mkt på gång på samma gång....

Publicerat: 2013-06-27 Kl: 23:37:06 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Ja som Madde redan berättat så skall Mr Magic nu stanna hos oss. Han är 7 år och efter vår fantastiska Simsalabim. Det ska bli spännande att se hur han hoppar....som vanligt kommer det att ta lång tid innan han finns i verksamheten. Det gäller att inte ha för bråttom. Han blev ikväll mkt glad när han äntligen fick sällskap av Bell´s Kalima (tror det stavas så) hon är född samtidigt som det var ngt oväder på Kanarieöarna då uppfödaren Agneta var på semester där. Hon föddes alltså för tidigt och döptes då av någon spanjor den som kan spanska kanske vet om det är rättstavat. Hon är 4 år och skall nu först ridas och se om hon kan passa på ridskolan så småningom.
 
En ponny är också på väg in - Shadow. Bilder kommer säkert så småningom.
 
Sofia har idag varit iväg på tävling med 3 hästar: Demeter, Pommes och Millet. Dessutom alldeles själv. Åkte vid halv åtta i morse och jag tog emot henne vid 22 - tiden.
Strålande resultat också så kul!
Min fina Demeter gick två felfria rundor : 1.00 + 1.10, Pommes gick bara en runda och då 1.00 m pga av att han ej är tillräckligt stark ännu för att gå två starter och detta var ju hans andra start totalt och en felfri runda. Millet hade 4 fel i omhoppningen på 1.10 men var felfri och placerad i 1.20. Superkul 5 starter och 4 placeringar.
Mycket bra jobbat!
Stolt uppfödare är jag till både ryttare och häst (Demeter)
Duktig jag var som fick med dubbla bilder........ på Sofia o Millet.
 
Annars har dagen för övrigt varit hektisk startade upp morgonen med att rida Hera och tömköra Poseidon båda skötte sig utmärkt sedan snabbdusch för en tur till den stora staden Strängnäs och frisören samt lite andra uppgifter. Har haft ett par privatlektioner samt hunnit med Magic och telefon möte med distriktet. Hade tänkt att köpa ett headset idag men mobilbutiken i Präntaren verkar ha stängt. så 1 ½ tim med en mobiltel på örat kan aldrig vara bra.
Min rödhåriga dam fick i alla fall gå ut  i natt med sina kompisar på betet så jag fick nog några + poäng av henne ikväll.
Imorgon är det långritt med Äventyrslägret som gäller då får hon gå som täthäst.
God natt
Ann
 
Kommentarer
Postat av: Helena och zephyros

Calima är namnet på den varma vinden som någon/några gånger gånger per år sveper in över Kanarieöarna från Afrika. Det blir tryckande varmt och ofta för vinden med sig Saharas röda sand som lägger sig som ett damm på allt....eftersom du frågade;)

2013-06-28 @ 19:05:14
Postat av: Ann

Tack för svaret det är alltid kul när hästar döps av en viss anledning. Själv har jag ju använt mig av grekiska gudar/gudinnor. Samt då försökt att det ska finnas en viss logik med namnen. tex Gaia som är en av de första repr jorden och då passar det ju bra att döpa hennes dotter till Demeter åkerbrukets gudinna osv.

2013-06-28 @ 23:10:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0