Halv-kaos!

Publicerat: 2013-06-17 Kl: 21:14:22 | I kategori: Allmänt

Hu vad det är mkt nu och skadade hästar :/
Denna vecka har vi äventyrsläger med 11 tjejer och killar och idag var vi på långritt med fika-paus också. Nina skulle kommit på em men då det systers alla hästar står skadade (nu rider hon ju bara Mille för Nina) så blev det lite ynkligt med bara mig och Roccan så vi ställde in. Planen var att jag skulle åkt dit men det sprack ganska snabbt, får se om jag kan ta med honom på torsdag för då ska jag ändå dit med Rangun då Axel ska dit och titta på några av Ninas hästar. SÅÅÅ skönt att slippa åka hela vägen till Täby!
 
Jag har ju inte bloggat på några dagar och det har hänt så mycket att jag ens inte vet i vilken ände jag ska börja. Avslutningen var iaf mycket lyckad! Toppenfint väder och alla programpunkter flöt på ganska bra tycker jag nog ändå, alltid ett pussel att få till så allt ska klaffa.
 
Kolibri blev superdålig i fredags så det blev en sen kväll plus att jag var uppe på natten/morgonen (03'30) för att titta till henne. Hoppas att vi kan hitta vad det är som spökar för hon är en så fin häst.
 
Idag hade jag min söta måndagsgrupp för sista gången denna termin, de fick själva önska hästar och välja vad vi skulle göra så det blev som väntat hoppning. Tyvärr började det regna så vi fick vara i ridhuset för att inte bli genomblöta :/ En annan tråkig sak är att två av tjejerna ska flytta så de kommer inte att fortsätta i höst. En ska till Linköping och en till Finland så det är ju inte direkt "runt hörnet". Hoppas de kommer och hälsar på ibland eller kanske dyker upp på något läger :)
 
 
Ovisad bild på Ebba & Gordon från en av vårens tävlingar på hemmaplan. Foto: Steffi v. Hofsten
 
Kram Madde
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Finaste Gordon med Ebba! Kavajen är utbytt : ) . Denna har sett dina bästa dagar , tappad knapp och ohändig mamma = stor glipa i kavajen samt på med ett skohorn : ) !!
Kram Carina

2013-06-17 @ 21:48:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0