Fina fina häst :)

Publicerat: 2013-06-13 Kl: 22:30:52 | I kategori: Allmänt

Dagens start var inte toppkvalité
Var ändå ganska nöjd just när jag tagit mig igenom ritten men sedan pratade jag med Mads & Jeanna o då kände jag mig inte lika nöjd längre. Men när man får smälta allt och låta det sjunka in så är det väl ungefär 50-50 bra/dåligt.
 
Denna tog vid vår andra start tillsammans för över 1,5år sedan..
 
På framridningen var han väldigt fin och Mads tyckte att han såg fin ut och att han biffat på sig - säkert 50-60kg tyckte han. Kan säkert stämma, man blir lite "hemmablind" när man ser sin häst varje dag.
Ska se om det blev några fina bilder som Christina tog också :)
 
Tävlingen hölls på deras utebana (i regn) och denna bana är ganska tittig, speciellt på ena kortsidan där det är stora pilträd som nästan hänger in på banan och stattyer. Han blev helspänd då vi kom in men man hade ganska lång tid innan startsingnal så han hann lugna ner sig och jag fick honom runt hela banan.
Travdelen var helt okej mestadels 7:or men han gick och drog mot utgången och i skritten blev det lite på dubbla spår. Då dök även nästkomande ekipage upp utanför banan där det är grus och hon var så snäll att hon travade där vilket fick Rocco att spunka när han hörde gruset :/ Trist men det är ju sånt som händer och man måste träna på sånt också. Däremot lite ojuste då jag själv väntade in i det längsta med att gå ut och då stod jag helt still just för att inte störa den som red, men men alla är vi olika.
 
Jag är iaf jätteglad i min fina häst och nu börjar han bli stark och vi jobbar för det mesta åt samma håll, vi behöver träna på nya miljöer så träning och tävling på andra anläggningar är viktigt.
 
 
 
Imorgon ska jag hoppa upp på finaste Rangun för första gången på typ 2 veckor också! :D Han kommer bli så himmla lycklig när jag kommer med tränset det är en sak som är säker! Jag fick egentligen börja skritta honom uppsuttet redan i början av veckan men han har fått gå på det fantastiska skrittbandet vi har.
Ikväll har jag haft ett 2h pass för mina torsdagstjejer som missade ett pass när jag var iväg och firade farmors födelsedag för ett par veckor sedan. Markarbete/hoppning stod på schemat och oj va de fick hoppa :) Glada elever!
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0