Regn......

Publicerat: 2013-01-30 Kl: 20:53:23 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Ja idag var det inget mysigt väder att börja att släppa ut hästar i! Regnet riktigt skvalade och halt blev det förstås. Efter utsläpp så fick det bli en match med lillhäxan med det stora humöret Thaleia.
Spänd var hon i början vilket hon i och för sig är jämnt imorgon provar jag nog att rida efter lunch. Fick stressa med att komma ut i ridhuset eftersom jag ville vara själv åtmindstonde i början.
Det gick i alla fall bra men man får aldrig vara mesig med henne. Min kropp är "hyfsad" höften och baksidan av låret är väl inte ok men det funkar att rida och jobba så jag ska inte klaga.
Därefter så var det storhäxans tur (Demeter) hon var egentligen ganska lik Thaleia från början.
Hon skötte sig bra och känns starkare och starkare på ett positivt sätt.
Har bestämt mig idag att jag ska åka på fortbildning för tränare nästa vecka jag har velat fram och tillbaka om jag har tid att åka bort en hel dag.
Ska ju bort nästa helg också och då missar man ju en massa ridning på hästarna. Men Madde kommer ju hem på lördag så då är vi ju fulltaliga igen.
Så på torsdag bär det av till Strömsholm kurs för Eva-Karin O och Daniel S då får Demeter åka med och gå ett pass för Eva-Karin. Hon behöver komma bort och ridas då hon ju ibland "spårar" ur när man ska tävla tex.
 
Bra för mig att komma bort och få lite input också tyvärr har ju alla saker en förmåga att inträffa ungefär samtidigt.
 
Efter insläpp så fick Hera gå ett pass i ridhuset och det gick riktigt bra men det är otroligt mycket mera häst att rida än Thaleia. Men hon får riktigt fin trav när hon kommer igång. Känns som en stor "valp".
Sofia skulle idag åka till Segersta för att hämta hem Rocco men det blev sedan bestämt att Madde hämtar honom själv när hon kommit hem.
Fina Gaia som är helsyster med Uranos född 1999 e:Troll-Curacao xx - Ilad - Ural
Mamma till min fina Demeter och Poseidon och Melete.
Gaia och Bell´s Melete som är född 2010
Godkväll
Ann
Kommentarer
Postat av: Monika

Skönt att det gick bra med dig trots avramlingen. :-) Aldrig kul, och speciellt inte sådana där hästen går över.

2013-01-30 @ 22:19:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0