Mina mål 2013

Publicerat: 2013-01-28 Kl: 18:00:00 | I kategori: Allmänt

Tänkte här författa ihop lite om mina mål för mig och hästarna under detta år :)
 
Rangun
 
Han ska under våren gå några MsvA & PSG men det blir uppstart i MsvB och vad jag förstått så har vi ett div 1 lag anmält i dressyren även i år så det troliga är att han får gå MsvB klasserna där. Sedan är det väl lite svårt och säga om vi kan kliva upp ytterligare ett snäpp frammot hösten men med tanke på hur fin han blívit sedan i oktober då jag var på återbesöket hos Axel så känns det ju lovande :)
 
San Rocco
 
Mina förhoppningar är STORA på denna lilla vilde i år. Vi startar, kanske väl enkelt men han har startat så himmla lite, med en LB:1 här hemma i slutet av februari. Sedan hoppas jag på att vi kan debutera LA vid vår nästa tävling hemma om det inte dyker upp någon på annat ställe innan. Men nu behöver han ut och få rutin och bli lite säker. Beroende på hur utveckligen går kan det ju eventuellt vara så att han ska gå något i laget i MsvC och årets mål är att han ska gå MsvB på bra procent.
 
Det var målen för mina egna pållar :)
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Sir Elton
 
Även fast han nu är ridskolehäst mer eller mindre på heltid så ska han fortsätta att utbildas och tävlas. Vi debuterade LA med massa onödiga missar och blev första utanför placering i höstas. Så i år startar vi först LB LB här hemma och sedan blir det LA för hans del. Hoppas kunna starta MsvC till sommaren men det beror ju också såklart  mycket på hur många hästar vi har då alla ska hinna ridas och utbildas.
 
Vi har ju två fyra-åringar också och det verkar ju inte som att man får nån häst såld just för tillfället så de ska ut och lära sig tävlingsmiljön och få lite LB klasser.
 
Tidsinställt
 
Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Mo ika

Hoppas verkligen att du och Rangun lyckas i år. Så många år som du lagt ner på den hästen. Och hoppas oxå att han håller sig mattan så att ni får visa vad ni kan. :-)

2013-01-28 @ 21:13:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0