Kyligt och vackert!

Publicerat: 2013-01-13 Kl: 20:12:31 | I kategori: Allmänt

Burr då var det riktigt kallt igen, under -13 på fm då jag gick ut till stallet.. Pappa var iväg och jagade och hade som vanligt inte ställt fram foder innan han åkte så igång med traktor och fram med hö i båda stallarna.
Sedan privatlektion för Ebba på Ronjah - sista innan jag åker på fredag.. Men hon har tränat halvt hysteriskt sista veckorna så jag tror nog hon ska klara sig galant utan mig i drygt två veckor :)
 
Happy-face Ebba med Elton :)
 
En mycket glad tjej blev det också då jag frågade om hon möjligtvis ville rida min Rangun lite då jag är på semester då han inte behöver två veckors vila och mamma inte hinner träna honom varje dag. Så Ebba kommer att rida och sköta honom 2-3 dagar i veckan iaf och rida med i någon av mammas grupper för att få lite hjälp.
 
Rangun har tömkörts i tre dagar nu och är riktigt fin, mamma gjorde det igår och jag i fredags och idag. Rocco har fått gå ut på promenad i skogen både igår och idag. De kommande dagarna mån-ons blir det nog nått mer pass ut och så lite bommar för på torsdag kör jag honom til SEGERSTA!!!! Weihoo! (det var det jag skrev om på typ nyårsdagen eller när det var - att jag önskade)
Efter mycket trix har bästa Maria fått ihop det så att min lilla stjärna får plats :D Han är verkligen inte i behov av någon längre vila då han titt som tätt råkar ut för saker som gör att han ofrivilligt får vila och såhär i början på säsongen och då det nu känns som att det börjar lossna känns det toppen att få ha honom där en period.
Troligvis får syster hämta honom innan jag kommer hem, det beror lite på vad det kommer att kosta plus att det blir ändå ganska tufft för honom. Jag tror att detta blir kanon för honom och jag hoppas Mads kan introducera honom för lite galoppombyten då han börjar bli så pass stark i galoppen och den förvända har utvecklats bra.
Rocco!
 
För övrigt har jag haft fullt upp idag då det är full rulle på skritten då Mille ska gå minst 30min, Kolibri 2ggr 30min, Arrobell 2ggr ca 15min och så har Rangun gått 30min. Dessutom har vi haft två tjejer som hjälp oss med lite mockning då de var så ridsugna, så de komme räven nästa helg och hjälper mamma och pappa. kanon eftersom då är både jag och Sofia borta :) Tack Hanna & Jossan!
 
Kram på er!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0