Kul jobb

Publicerat: 2013-01-16 Kl: 21:30:31 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Omväxlande jobb har man- aldrig långtråkigt och tränar gör man på jobbet. Idag fick jag byta kläder vid lunch genomsvett efter mockning och fm ridpass. Mina ston är tama nu ( ialla fall tillfälligt). Demeter har i och för sig varit ridbar länge men  kan ju fortfarande emellanåt "spoka" till sig.
Men man får lov att rida på. Riktigt rolig häst att rida.
För att inte tala om lilla gulgråa Thaleia. Vilken galopp den hästen har! Har man en gång haft förmånen att njuta av en sådan fantastisk häst som Arro Bell så vill man inte ha sämre galopp på nästa häst.
 
Eftermiddagen hanns även med dressyrpass på "mina"hopphästar Bosson o Jaqueline testade annan sadel på Jaqueline och den satt som en smäck och hon fick jobba på den lilla damen fin blev hon synd att inte "matte" var här.
Avslutat kvällen med två ridgrupper och det var dressyr på schemat idag. Oj vad bra de red - tänk att det fortfarande är lika kul att stå på "backen" och riktigt kul när alla rider så bra och hästarna arbetar rätt. Blir så stolt över våra fina lektionshästar.
Men men allt är ju inte en dans på rosor. Igår sa journalisten häpet när vi kom in i ridhuset - Oj det var lite kyligt här........ja vad skulle man inte göra för ett isolerat ridhus man kan ju drömma. Ikväll var det riktigt bistert och till helgen skall det ju bli ännu kallare!
Gokväll
Ann
Det fick bli en "bebisbild" från 2009 Thaleia o Hera
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0