Kalla tassar..

Publicerat: 2013-01-10 Kl: 20:23:49 | I kategori: Allmänt

Burr det är kyligt och råkallt ute nu.. Ganska trist med massa blåst och elände också.. Är inne (på Ekelund) och äter lite kvällsmat o värmer mina kalla fötter efter 2h i ridhuset. Först mina söta barn/ungdomar och sedan privatlektion för Ebba som är smått nervös över hur hon ska klara sig utan mig i två (!) veckor.. Haha. Dessutom en tävling som ska genomföras också :)
 
Det blir sällan som man tänkt sig med tiden och idag var planen att sova kvar här så jag kan få lite målat i sadelkammaren i utestallet så det går att börja flytta in i skåpen. Så nu ska jag klä på mig igen och ut för att måla och kvällsfodra. 8h arbetsdag vad f*n är det egentligen? - Existerar ej i hästvärlden.. Går ut i den 13:e nu tror jag :P
 
Hoppade Hera på morgonen vilket gick mycket bra, tror det nu var fjärde gången hon hoppas under ryttare. Var så kul att se henne då vi kom in i ridhuset och hon riktigt sken upp och spänt/nyfiket spetsade öronen mot alla hinder som stod framme :D
 
Sedan var det Roccans tur där jag i hoppsadeln verkligen kommer åt honom, mycket intressant, får bli mer jobb i hoppsadel framöver. Dock sjukt obekväm med att "hoppa" honom - för att inte säga livrädd. På slutet hoppade jag faktiskt över ett litet räcke några gånger iaf. Galet trött häst efteråt också. Tur att jag har mamma som kan hjälpa mig. Insåg att problemet är INTE att jag är rädd att ramla av när han får "spunk" utan jag är rädd att INTE ramla av. Det låter väl märkligt kanske. Jag är rädd att jag ska tappa kontrollen och inte kunna påverka honom och sitta kvar i nån rodeo-historia varv på varv. Usch..
 
 
Rangun fick idag sitt första lite tuffare dressyrpass och var riktigt fin, han kom ihåg bra piaffträningen från dagen innan han blev skadad. Fina fina häst :)
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0