Härlig dag..

Publicerat: 2013-01-14 Kl: 20:50:12 | I kategori: Allmänt

De dagar allt bara flyter på är ganska trevliga och ganska ovanliga i ett hästliv.. Idag var iaf en sådan dag :) Fint, klart, kallt väder och goa hästar och människor. Är lite pyssel att få ihop det med alla hästar som ska gå på skritten  men det fungerar ändå ganska bra. Man skulle nästan behöva ett band till ;P hehe.
Tänk om man hade mycket pengar.. men men man skulle väl inte bli lyckligare för det - tror dock att en hel del skulle gå betydligt enklare och snabbare.
 
(google)
 
Red Rocco och Hera på fm, båda mycket fina och utvecklas i snabb takt. Hera med sin stora kropp börjar få en mer rund och bärig galopp och Rocco blir starkare och starkare i speciellt galoppen. Idag blev han lite "dum" ( I know there are no "stupid" horses) men ibland undrar jag? Har en längre tid haft lite problem att få honom att gå utmed heela långsidan på ena sidan då han spelar rädd och försöker tränga inåt och eller vända. Var skitfin idag och så gick mamma ut ur ridhuset med sin häst och då började han igen :/ Då fick han dock jobba hårdare, på volten blev det till att minska volten i svag sluta och sedan öka volten i skänkelvikning allt detta i galopp. Det fick nog minsann hans muskler och hjärna att fokusera på annat än bus!
 
På lunchen skrev jag ihop en lista till Rocco och hans vistelse på Segersta och gjorde även iordning ridläger info som nu är uppsatt i stallet. Sommaren kommer snabbare än man tror :)
 
På em red jag ut en kort sväng på Rangun innan privatlektion och sedan mina måndagsbarn som idag bara blev tre.
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0