Tokigt det kan bli....

Publicerat: 2013-02-12 Kl: 23:00:13 | I kategori: Allmänt

Skrev ju ett inlägg igår som visst inte las ut såg jagnu men här kommer ett "färskt" från idag på riktigt. Elände då Sofia nu är sjuk har varit rena sjukstugan  hos oss.
Det blev alltså ingen hoppträning för Sofia idag. Madde fick då hoppa fina Millet och det gick riktigt bra.
Själv red jag "mina" hopphästar Jaqueline och Bosson.
Idag hade vi en rolig bana med tre olika linjer en räcke -oxer: 27 m en räcke-räcke 24 m böjt spår och en linje oxer -kombination räcke/oxer 20,5m.
Först red vi banan men låga hinder samt några av dem var cavletti så vi fick tex hoppa in på en linje bryta av till trav och rida cavaletti efter hand blev cavalettin en oxer som travhoppades och dessutom höjdes ganska rejält ca 1 m lite klurigt på Jaqueline somär så het men efterhand gick det riktigt bra och speciellt sista rundan kändes super när vi hoppade hela banan och det var lite höjd på hindren. Tänk att det är så kul att hoppa!
Bosson var faktiskt lite svårare han var finare på marken innan vi började hoppa men han var lite svår reglerad men till slut så fick vi till det ordentligt. Han är svår för han kan vara mkt lätt att ta tillbaka och sedan så kan bli hur stark som helst...fast fortfarande super rolig att hoppa.
Em roade jag mig åt egen tid utnyttjade ett presentkort på massage. Skönt och välbehövligt .
Imorgon måste det ridas hästar det blev ju inte så mkt av den varan idag.
Godnatt
Ann
En härlig sommarbild
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0