Märkligt

Publicerat: 2013-02-14 Kl: 22:00:17 | I kategori: Allmänt

att en dag som egentligen var så kass på många vis blev bra... Jag har trotts dåligt med tid hunnit rida fem hästar och hade jag haft 10min extra innan min torsdagsgrupp hade det blivit ytterligare en då jag hade velat visa lite i ridhuset på en häst (Elton) men då hade jag behövt hunnit rida lite innan deras teori skulle börja då de skulle hinnas gå igenom en hel del annat också. Så Elton fick vila idag - imorgon ska jag rida honom direkt på morgonen!
 
På morgonen red jag först Thaleia (red henne igår också) och idag var hon lite trevligare än igår, tog en annan sadel också då den bruna Cobran inte låg still. Ska rida på några dagar till och se om jag ska ge mig på att starta henne hemma nästa helg. Hera har vi redan bestämt att hon ej ska gå då hon inte är tillräckligt stark i galoppen ännu. Såg en kort stund när mamma red henne idag och hon blir bara finare och finare för varje vecka :)
 
Sedan var det Ladys tur, har haft henne igår och idag för ridning, mkt trevlig liten donna mer en del egen vilja såklart - det är ju en dam!
Jag och Lady vid vår första start tillsammans våren 2011, det blev drygt 70% och en 4:e plats i klassen, LB.
 
Sedan lunch och en del pappersfix inför kvällens teoripass. Satte sedan full fart och hann med tre hästar innan 17. Tre dressyrpass i ridhuset - Rocco, Mille & Rangun. Mille var helt klart dagens stjärna! Tror han vill bli dressyrhäst åt storasyster istället!! ;P
Han är ju dö-läcker! Stor och maffig :)
 
Efter mitt teoripass var det sedan privatlektion för Ebba på Ronjah som gällde innan hemfärd och lite "Alla hjärtans dag middag" Fick ett fint blombud idag på dan också - tur man har en så löövli sambo som står ut med mig och det galna hästlivet.
 
Sovdags! Imorgon blir det full rulle och på em/kvällen är det Maskerad-hoppning som hägrar..
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0