Måndagen går mot sitt slut!

Publicerat: 2013-02-18 Kl: 21:35:10 | I kategori: Allmänt

Dags att slå sig ner i soffan en stund nyss avslutat mina tre kvällsklektioner trots sportlov så hade jag många elever bla en som provred samt en "gammal" elev som ridit här i många år som var på besök hos sina föräldrar då hon nu pluggar i Göteborg. Alltid roligt när de kommer tillbaka och rider!
Jaqueline har varit mycket pigg idag hon tyckte det var kul att arbeta kan man säga.......det harvarit så många sjuka av våra elever så hon har inte gått så väldigt många lektioner direkt. Det märktes! Tur att hon sköter sig ändå hon bara är pigg och glad utan några krumelurer. En del hästar blir ju bockiga när de får vila.
Känns som jag hunnit med en hel del idag i alla fall.Dock bara två hästar ridna men jag har haft ytterligare 2 träningspass samt fixat utestall och även hunnit med en längre tur på byn där jag först ägnat mig åt min hobby som blivit starkt åsidosatt men även en del andra saker blev avklarat som tex handla inte direkt så att vi slåss om att få handla i vår familj.
Imorgon måste jag hinna med en snabb tur till Eskilstuna hoppas att jag får fart på min iphone tappade den i snön när jag var på väg till byn så jag hör ingen i andra ändan men de hör mig.......hoppas det räcker att den bor inomhus i värme övernatten man är ganska utlämnad utan telefon......
Godnatt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0