Bilder från maskeradhoppningen igår

Publicerat: 2013-02-16 Kl: 16:45:24 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Här kommer nu lite bilder från gårdagen hoppas jag lyckas luska fram några flera det är Stefanie i stallet som tagit bilderna. Tack!
Själv lyckades jag nästan missa hela hoppningen. Var på Equirehab med Arro Bell för veterinärbesök. Bestämde mig ju att ej åka tillbaks till Strömsholm då det var hutlöst dyrt. Tyvärr så får man väl se det mer som ett akut sjukhus finns ju heller inget alternativ till det.
I alla fall är Chris på Equirehab varje fredag så det passar ju bra att åka dit då. Det var verkligen jättekul att träffa Chris igen. Han arbetade ju i många år på Strömsholm där jag gärna använde honom. Var ju sedan på Ulltuna och nu Mälarkliniken men det verkar som han mest är ute på fältet så här. Han var min veterinär när min fina Tropical för en väldig massa år sedan fick tas bort. Det var ju svårt att ställa diagnos och först efter scintografi hittades felet - fraktur på lårbenet en liten bit som sticker ut där ryggmuskulaturen fästs. De hade ju aldrig hittat en sådan skada tidigare så jag vet att de kallede det för en"  Holmqvistare". Vi kom och prata om Tropical och jag berättade att jag/vi haften till likadan häst. Ni som läser bloggen vet ju Limited Edition. Hur stor sannolikhet är det att man haft två sådana hästar.......
Chris berättade i alla fall att han verkligen är uppmärksam idag vid liknande symtomer - Ryggen och hälta!
 
Träffade en hel massa vänner där så jag hade egentligen en rätt så trevlig eftermiddag. Ett tag var det lite som en ridskolechefsträff på plats.
Våran duktiga praktikant hittade som tur var en granne att åka hem med då dethela drog ut på tiden milt sagt.
 
Åter till hoppningen: Hann se några duktiga och välutklädda tjejer. Bla räddade vi Bosson från ett sammanbrott hans ryttare var utklädd till katt och hon hade en lång tjock svans som slog på ryggen och rumpan så han var ganska snabb.......alla verkade haftkul och det var många med som ej hoppar annars. Hela gårdsplan var full med bilar och hela läktaren var också full med föräldrar och kompisar. Som det ska vara i en ridklubb/ridskola.
En härlig stämning var det så nästa gång får vi lov att servera lite kaffe och dylikt. Länge sedan det var så många deltagare!
Godkväll
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0