Åter till vardagen!

Publicerat: 2013-02-12 Kl: 22:19:06 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
 
Ja då är man tillbaks till vardagen. Ridbyxorna på igen och finkläderna in i garderoben.
Hade tur och fick åka med ett gäng från SISU i Eskilstuna så jag slapp ta bilen. Fick en egen fin hytt på båten och konferensen startade bra startade med en mycket speciell dam som höll en fantastisk föreläsning som egentligen gick ut på att varför klaga över små bagateller när det finns mycket värre saker. Så småningom så visade det sig att hon var präst - om alla varsomhon skulle nog kyrkorna vara fulla med människor.
Därefter var det fokus på idrott - hur klubbarna ska möta framtiden.
Idag går det ju mer och mer mot att folk bara vill betala för en tjänst men det innebär ju också att man ej blir delaktig och har möjlighet att påverka.
Det var ett hundratal på plats på konferensen men vi var bara 5 från ridsporten, visar sig att vi står oss väldigt väl gentemot många andra sporten. Vi har ett mycket bra utbildningssystem för att utbilda unga ledare och har kommit långt med att få funktionshindrade in i sporten.
Det var i alla fall kul att komma iväg och träffa nya människor och knyta nya kontakter. Har ju också  varit i Estland för första gången och vi hade tre timmar ledigt igår på dagen som vi tillbringade i Tallin där vi åt lunch på en fantastiskt fin restaurang.
PÅ em han jag i alla fall att rida Hera + Demeter. I kväll var nästan en hel grupp avbokad i min mitten grupp så den elev som var kvar red i sista gruppen så jag passade då på att rida Uranos bästa finaste killen.
Imorgon är det dags för hoppning då kommer Erik! Ska bli kul
Godnatt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0