Julklappshoppning

Publicerat: 2013-12-20 Kl: 22:21:10 | I kategori: Allmänt

jahapp då har vi genomfört en lyckad hopptävling för många härliga ryttare och ponnyer/hästar. Nästan 25 starter på höjder från 40-80cm, hade gärna varit med själv men är ju svårt att både hålla i tävlingen och samtidigt delta :(
 
Eftersom det är många ridskolehästar som deltar så har vi inga "skrämsel-hinder" utan bara vanliga bommar och meningen är ju att det ska vara "enkelt" men framför allt KUL! Jag hade dock spökat ut tävlingsbanan med en fin julbock i granris som paketen fick stå kring - mycket läskigt enligt många ryttare vilket självklart ledde till en del "rädda" hästar..
 
Han ser väl snäll ut?
 
 
Paketen delades ut efter en lottning bland alla startande - man kunde alltså få en julklapp oavsett resultat i själva tävlingsmomentet :)
I paketen fanns allt möjligt att finna - från hästprylar som ett tändtäcke, spö, borstar till nästa års upplaga av STALLBOKEN och presentkort.
 
 
Såhär supersöta var Shadde och Pallis när jag gick förbi på fm.. Var tvungen att ta en bild :) De är rätt lessa på vädret tror jag då de bara får gå i sin numera ganska skitiga mindre vinterhage när det är så mjukt i backen. Jag vill ha minusgrader NU!
 
 
Ni har väl inte missat att ridklubben drar igång en ny Grönt kort kurs inom kort?!
 
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0