Ja då är man igång igen!

Publicerat: 2013-12-17 Kl: 22:58:42 | I kategori: Allmänt

Full fart på Ekelund är det och jag har inte riktigt kommit igång än. Antingen är det fortfarande jetleg eller så handlar det om att jag gick ner i varv så mycket så det är svårt att hitta riktig fart igen.
Sofia sa åt mig när jag klagade i dag på att jag var trött : Du ska inte klaga du har ju haft semester! Ja det stämmer ju men det hade varit lätt att vara ledig en vecka till. Super svårt att komma upp på morgonen när klockan ringer så idag har jag börjat med ett energi tillskott (som jag faktiskt själv säljer) Argi + så om ni ser någon skutta runt på stallplan så är det kanske jag.
Har ju börjat sedan ett halvår att sälja Aloe Vera produkter går ganska bra men gör åt mycket produkter själv. Då många även är super på hästarna.
Våra unghästar efter Arro Bell har mycket vita ben och lätt att få mugg. Men oj så fina de är nu! Särskilt Demeter har haft mycket problem och till och med fått antibiotika två höstar i rad men inte detta är.
Jag gör rent med ren aloe vera och sedan har jag en salva propolis som det är bipollen i.
Nog om det Madde har ju redan skrivit om dagens hoppning för Erik. Oj så kul det var som vanligt ska väl tilläggas började som vanligt med Charlottes lilla prinsessa Jaqueline.
Hon var som vanligt supertaggad och det kändes så bra! Rolig övning och nyttig med bla en linje med 18 m som skulle ridas på 5 galoppsprång och en annan med 21 som skulle ridas p 6.
Avslutade sedan med banhoppning hon gick som en klocka,
Nästa pass var jag nervös för då Bosson ju gjort sig illa när vi var borta inget allvarligt men han fick vara - så istället fick det bli Demeter. Har ju lite svårt för hästar som ej suger tag på hinder men med Eriks fenomenala coachning så gick det till slut riktigt bra och jag insåg att jag behöver för att komma vidare med hoppningen även rida sådana hästar.
Hann även med att rida min gula stora häst Hera och provade ny sadel oj vilken skillnad det blev så rolig att rida.
Imorgon blir det mera träning - Mads!
Ska bli så kul saknar det massor då det är ett tag sedan sist.
Har fått en annan dimension i dressyren sen vi börja åka till Segersta.
Nu är det sovdags
God natt
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0