Hoppning!

Publicerat: 2013-12-17 Kl: 20:21:23 | I kategori: Allmänt

Åh vad kul det var att hoppa idag! Förra träningen ställde vi ju in eftersom mamma ej var hemma utan på härlig semester..
Red Magic i första gruppen och var riktigt förvaäntansfull eftersom han går så sjukt mycket bättre nu och är mkt ridbar. Erik var imponerad och jag fick mycket beröm för arbetet jag lagt ner på honom och att han nu blivit så himla fin sedan sist han såg honom - ändå bara fyra veckor sedan!
 
Vore kul att få lite film på honom nästa träning.. Sedan red jag Shadde i andra gruppen då jag överlät Demeter till mamma eftersom Bosson fortfarande är lite svullen i sitt ena framknä sedan han gick omkull i hagen. Även ponnyn gick kanon och fick beröm av Erik och mig såklart (!) Åh vad fina hästar vi har!
 

Gammal bild på "Skäck o fräck"
 
Efter lunchen red jag Rocco en snabbis i ridhuset, han fick trava lite cavaletti och är mer än nöjd över att äntligen få jobba igen :D
Red även Thaleia som jag lagt en del dressyrjobb på sista veckorna och nu börjar det kännas som jag får lite resultat men är en speciell dam att rida.
Även Elton fick ett kort jogg-pass i ridhuset, hoppas jag kan får komma ut en sväng med honom imorgon för det skulle han nog verkligen vilja och behöva! Han lär väl vara skvatt galen och bocka som en vilde men det är bara att ta ett mantag och åka med ;P men får väl se hur tiden räcker eftersom vi ska till Segersta och träna så jag måste verkligen sätta full sprutt på morgon och fm så jag hinner rida för är inge kul att ha hästar kvar när man kommer hem framåt kväll/ sen em..
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0