Ängel eller jultomte?

Publicerat: 2013-12-19 Kl: 23:06:19 | I kategori: Allmänt

Ja det kan man undra. Ikväll undre min sista lektion såg jag att en av eleverna putsade fönstren i cafeterian. När lektionen var färdig så tog han även fönstren utvändigt från ridhuset.
Vilket lyft!
Det är alltid så jobbigt med dessa stora fönster då det ända sättet att putsa dem för oss är att stå i traktorskopan som är upphissad....inte någon favorit syssla för en som är höjdrädd.
Eleven som är fönsterputsare till yrket stod på backen och hade värsta utrustningen som nådde upp.
Stort tack!!!
Dagen har i övrigt rullat på startade med uteritt och sedan var det mockning som gällde. Sofia var ju på klinik med sin pärla på återbesök. Allt ser bra ut men det är fortsatt skritt vid hand. Vilken olycksfågel denna fina häst är.
 
Imorgon är det julklappshoppning här på ridskolan och Madde har slagit in en massa fina julklappar. Massa med starter är det superkul!
 
Så det är bara att ladda inför morgondagen.
 
Ann
 
Kommentarer
Postat av: Monika

Är det Kolibri igen?

Svar: Ja hon har varit skadad i över ett år emellanåt har vi drabbats av veterinärer som ej sett allt missade senskada vid första op och sedan har hon haft en pigg i ett framknä som skavt av en del av senan i det benet.......synd att inte allt upptäcktes från början...har inte mkt till övers för Strömsholm
Ekelund

2013-12-20 @ 17:19:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0