3:e advent

Publicerat: 2013-12-15 Kl: 09:55:09 | I kategori: Allmänt

Jaha söndag och bara en dryg vecka kvar till julafton! Utanför fönstret är det inte speciellt mycket julstämning inte :/ Grådassigt och plusgrader.. Ja skulle gärna ha ett par minus och några cm snö, hatar lera och mörker..
 
Igår hade vi årets julshow på Ekelund och jag hoppas jag kan få fram lite bilder ifrån de som tog kort för själv hade jag ju ingen möjlighet att fota då jag satt till häst största delen av tiden! Red ett lite improviserat program med Mille till en jullåt, han var verkligen superfin men lite spänd och laddad så ett av de två byten vi gjorde blev verkligen pannkaka då han slog mot skänkeln och skuttade framåt en bit..
Invidge min NYA FRACK till häst också! Fick den ju i början på sommaren men har inte haft möjligheten att tävla i den eftersom Rangun varit sjuk/skadad i omgångar :(
Sjukt snygg iaf! och jag är mer än nöjd - Tack Biggis på Dressyrbutiken för hjälp med införskaffandet av fracken :)
 
 
Jag visade även två av de nya hästarna Palmir (ovan) och Shadde.. hade gärna visat Magic och Siri också men tiden räckte inte till att göra det på egen hand och eftersom de ändå inte börjat skolas in än så får de vänta till sommarshowen med att visa upp sig för publik!
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0