Sol, åska, regn, hagel, sol

Publicerat: 2013-08-14 Kl: 23:13:16 | I kategori: Allmänt

Ombytligt har vädret varit idag minst sagt. Började förmiddagen med att rida ut med mina underbara lägertjejer. Själv red jag Demeter som hade nerverna utanpå kroppen idag. Vi red ganska lång sträcka i relativt god fart. vi hann med flera rundor och fina galoppsträckor.
Regnade när vi red iväg men det kändes bara skönt. Tjejerna verkade inte jättesugna på ute ritt men jag sa att kolla där borta är himmeln blå och så red vi dit, där var solen och fick sedan bra väder resten av turen.
Efter lunch öppnade sig himmeln och stackars Magic blev alldeles förskräckt i ridhuset när hagelskuren kom.Jag tömkörde honom idag och han var jättefin!
Jazza som ska på ponnyridning i Strängnäs på lördag (Mälardagen)
 Enligt Jocke så kom det ca 10 mm på 10 min.
Han verkar ha koll.
Har haft en förskräcklig träningsvärk idag och insett att jag är för dålig på att ta hand om mig själv. Hade behövts stretching igår efter hoppningen...
Snabbt lägger man av sig fast man rider så mkt. Eftermiddagens ridpass för lägret var dressyr. Oj vad duktiga de var allihopa!
Både Hästarna och ryttarna en fröjd att undervisa.
Imorgon får det bli ett dressyr och ett hopp pass. Sedan är det bara fredagen kvar och nästa vecka så rullar allt i gång igen.
Ska bli kul att träffa alla elever igen.
Fortfarande har jag ej fått hjälp att lägga över bilder till datorn så då får det bli gammal skåpmat igen
God natt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0