Slut i rutan!

Publicerat: 2013-08-25 Kl: 22:51:43 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Har precis sett färdigt finalen från dressyr EM som jag spelat in idag. Detta tillsammans med mina kursare från Telia! De är flitiga på att träna vi såg några ekipage under em efter lunchen men sedan var det ju dags för ridning igen så resten såg vi nu.
Vi har avnjutit en god middag tillsammans men nu är man rätt slut. Har varit själv mest i helgen. Igår hade jag alla ledarna här från Äventyrslägret som fick rida och lära sig mera om hästar. Vilket kan behövas - det underlättar ju om de har lite koll när de är här med ungdomarna på läger ska ju ha två helgläger i höst + ett läger på höstlovet.
De här ledarna hade väldigt roligt halva gänget red och resten titta på sedan fick de byta.
 
Madde har ju varit på tävling hela helgen och Rocco fick sova kvar på Wisbohammar till idag. Igår blev det ingen placering pga av två missar annars fina poäng men idag så blev det en fin 2:a plats i LA:3 på 67 % och Christina på No Limit (ponny) vann! Så det blev dubbelt Mariefreds Ridklubb idag. Heja!!!!
Rangun fick gå DM idag och de knep en 2:a plats där också i DM:et tyvärr första utanför i klassen- MSVB:4 men bra %.
 
Nästa helg är det tävling igen då ska jag o Madde till Järna o Sofia till Strängnäs.
Mina Telia gäster sover över i natt så det blir ett pass imorgon bitti men innan det så ska jag hinna med en annan privatlektion och så ytterligare en efter lunch + de vanliga kvällslektionerna. Så jag vet vad jag har att göra imorgon. På tisdag är det ju dags för hoppträning med Erik B på morgonen men på onsdag har jag tänkt att ta sovmorgon!
Det värsta är att då brukar det vara svårt att sova......det är bara när man måste gå upp som det är så svårt.
 
Vi håller nu på med andra skörden hösilage så Jocke sitter just nu och strängar gräset för imorgon skall det plastas. Vi har en del obekväm arbetstid på den här gården, fast Jocke har ju varit lite ledig och varit på Östermalma med jaktlaget och även sovit över.
 
Rocco o Madde fast på Gripens tävling
God natt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0