NEeej :/

Publicerat: 2013-04-02 Kl: 20:32:41 | I kategori: Allmänt

Vill inte bli sjuk.. Räcker att mamma varit kanondålig i flera veckor nu.. :( När jag var på väg med Rangun för ett dressyrpass på utebanan på em kände jag lite svagt av halsont.. Halsont är något jag ibland har på morgnar men det går ju över efter ett par timmar så detta kändes ju märkligt. När jag sedan ridit sista hästen, Elton, kändes det betydligt mer och på vägen hem efter jag lämnat av Ebba vid Mc Donalds i Strängnäs började även huvudet kännas av.
Snabbt in på ICA och sedan hem till ett byggkaos med snickare och elektriker = Ingen ström så jag har just avslutat middagen och lagt mig i sängen för andra gången. Jag fattar inte att det kan komma så himmla fort?! Nu ligger jag här med muskelvärk i nacke och armar, bultande huvud och en smärtande hals - sova tidigt ikväll så vaknar jag förhoppningsvis upp pigg och kry imorgon bitti.
 
Imorgon kommer ju Nina och jag ska trimma mina dressyrpojkar, Rangun ska ju tävla på torsdag också. Jag och syster ska till Strömsholm och rida MsvB:4.
 
Mille ska få visa framfötterna med Fia..
 
Rangun kändes iaf toppen idag! :D Brukar rida på Demeters remont träns när jag rider på träns, vilket jag oftast gör, men igår hade mamma det så då tog jag Roccos som har ett annat bett och det kändes riktigt bra så det blev samma idag och han var så fin i munnen och formen på det. Rocco har sedan ett par veckor ett "läder-bett" då jag fick tips om detta för hans elädiga mungipa och det har fungerat kanon. Mungipan är nästan läkt och han verkar trivas med bettet.
Jag ska ta och skriva till förbundet för jag är ganska säker på att man inte får tävla på det vilket jag tycker borde vara ok med tanke på alla bett som numera är godkända för dressyrtävlan.
Såhär ser det ut och vi köpte vårt på www.tophorse.se
 
Rangun har ju alltid varit knepig och formen har varit ett ständigt jobb för att få till (vilket det visserligen är på "alla" hästar) men han är något alldeles extra..
 
Elton fick hoppa lite idag då Fia hade hopp-dag med alla sina hopphästar, han var duktig och även om han är lite trög och trist i början så är han alltid arbetsvillig och när man ridit en stund kommer han igång genom hela kroppen. Vet inte om det beror på att han ändå rör sig en del och kroppen inte riktigt hänger med.
Systers först hopptur slutade i skräck då lilla Thaleia fick en bom mellan frambenen över ett räcke och stupade ned i manegen med Fia på eller ja tills de landat, Fia klarade sig med lite nackont men med hästen såg det riktigt läskigt ut. Jag var helt säker på att hon bröt nacken för hon fick verkligen huvudet illa inunder sig, plus att det gick så "långsamt". Hästar brukar när dom går omkull komma upp snabbt osv men detta känndes verkligen som i slow motion.. Hon verkade dock inte särskillt bekymmrad när hon väl stod på alla hovar igen. Skönt!
 
 
Nä nu måste jag sova :/ Trevlig kväll allesammans..
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0