Superkocken!

Publicerat: 2012-09-29 Kl: 18:03:26 | I kategori: Allmänt

Mmm det kallar jag mig själv! Tycker det är kul att laga mat och framförallt at hitta på egna varianter och ända i recept..
Denna weekend tog jag på mig dessert-delen :) Igår fick de min kanongoda (enligt mig själv iaf) Mandeltårta och ikväll ska de få testa min risgrynspudding med hallon och gammeldags vaniljglass! Båda dessa recept har jag gjort om ganska mkt men det finns ett "grundrecept" jag fått ideén ifrån.. Jag stod även för dagens lunch - en kantarellpaj (mammas kantareller - jag överdriver inte om jag säger att det finns säkert 20-25kg i frysen på Ekelund) samt en "taco-paj" som jag tror passade barnen bra :)
 
Hoppas dessa elever blir nöjda med hästar, lektioner och såklart MIN mat! :) hehe Ikväll lagar pappa, då får de tjärlknöl och potatisgratäng.
 
Gick upp 06'20 imorse för att hinna rida ut en sväng på Elton på morgonen (vi hafe stalltjänst också så tiden var knapp) Han blev minst sagt överlycklig att få komma ut och sträcka på sig - testade att bocka två gånger faktiskt.. Så himmla go!!! Två privatlektioner klämde jag in också - Stella på hennes fina Lady och så för tredje (!) dagen i rad Ebba på skolponnyn Gordon. Dressyrtokiga Ebba valde tro det eller ej att hoppa idag - gick bra och Gordon fick jobba hårt. Sommarmagen minskar så smått!
 
Söt ponny -Gordon för några år sedan..
 
Idag har jag änligen fått till ett samtal jag jobbat på ett par veckor - saker kommer att hända! Ska suga på karamellen ett tag till innan jag avsöjar något ;P
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0