Snart vinter..

Publicerat: 2012-09-12 Kl: 22:38:43 | I kategori: Allmänt

Sitter här med jackan kvar på efter tre timmar i ridhuset ikväll. Temperaturen sjönk kraftigt under kvällen så nu är man som en isbit.
Ännu en dag till ända som började med en uteritt på Arro Bell tillsammans med Madde o Rocco. Därefter så var det dags för 3 åringarna  Madde o jag red själva. Thaleia först förstås, idag blev det en lång tur längsta hittills de skötte sig strålande även om det var "lite" läskigt att gå på nya ställen så knatade de på.
Nästa vecka är planen att börja med Melete ocskå. Börjar med att vänja henne vid sadel o träns så det kommer väl att ta ett tag. Vi har tänkt att vi ska sitta på henne under hösten så att vi hinner med lite ridning innan vintern. Bra om man kan se till att ha ridit in före jul så kan hon vila under "värsta" tiden så får man fortsätta fram i februari så man hinner vara klar till 3-årstestet.
Jag gillar ju att rida in hästarna ut i skogen i alla fall om jag ska rida själv och då är det bra att göra det innan det blir halt.
Imorgon är det dags för programridning för Gunilla Åkerman då rider jag Demeter planen är ju att starta en dressyrtävling till innan tävlingsuppehållet.
Ann

Härlig bild på Melete o avkomman efter Simsalbim o Walza
Kommentarer
Postat av: Anonym

Du behöver en sovsäck att ha runt kroppen när du jobbar i ridhuset ! Brrrr det går med sjumilakliv mot jul!
Carina O

2012-09-12 @ 23:48:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0