Snart blir det nytt och frächt!!

Publicerat: 2012-09-05 Kl: 21:18:52 | I kategori: Allmänt

Ny bloggdesign är på G! Hoppas den är klar nästa vecka nån gång :D Det som är nu har Fia lyckats fixa men är ju lite tråkig kanske..
 


kanske kommer denna tjusiga bild på "guldgamlingen" synas.. jag skickade iaf med en hel drös med bilder så får vi se vad det blir - spännande!
 
Idag har jag ridit ett kanonbra pass för mamma på Rangun, sjukt fin häst (när han går) ;P Hoppas att vi kan hålla ihop alla tåtar på tävlingen på söndag då vi ska rida en MsvB:4. Arrobell ska också följa med och mamma ska rida Uranos i MsvC.
Jag har även planterat flera väldigt fina blommor i krukorna utanför stallet - tänk vad det gör stor skillnad för utseeendet!
gammla bilder ifrån mina planteringar..
 
 
Och efter lunch hade jag en privatlektion i hoppning för en av mina måndagselever som kom med sin egna superfina B-ponny. Blev störtförälskad! En sån skulle varje barn ha som första ponny :)
 
Red Ronjah på em och hon var mkt fin, det kändes verkligen skillnad efter fredagens pass då galoppfattningarna och galoppen var väsentligt mkt bättre. Mamma har märkt stor skillnad på hur hon gått i verksamheten också :) KUL! Jag ska se till att rida henne 1-2 gånger i veckan så hon hela tiden hålls efter då hon har sitt härliga humör också..
FIN ponny på ridlägeravslutning en sommar..
Vi ska se till att ta lite nya bilder på henne och även de andra skolhästarna under hösten
 
Kram madde
Kommentarer
Postat av: Eva

Härligt att läsa att Ronjha är frisk och sköter sig! Aldrig träffat på en häst med så mycket attityd och egen vilja men så alldeles underbar när man väl förstår att göra rätt själv. Hon har lärt mig mycket.

2012-09-06 @ 05:20:17
Postat av: Monica

Hejsan!

Jag skulle vilja komma med lite input gällande den nya designen av sidan.

För det första är den såklart jättefin!! :)

MEN, jag tycker att bilderna högst upp byts ut lite för snabbt. Man hinner inte se alla ordentligt förrän det dyker upp nya. Det känns lite "stressat". Tror det skulle bli bättre med lite längre tid och ett långsammare bytessätt om det går...

/M

2012-09-07 @ 09:27:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0