Regnet det bara öser ner..

Publicerat: 2012-09-18 Kl: 22:53:09 | I kategori: Allmänt

Just nu hatar jag regnet har ej klagat i sommar då det för det mesta varit helt ok jobbväder men nu.....Jocke slog all andra skörd i söndags och vi har verkligen väntat på att de ska visa lite stabilare väder. Det gjorde yr.no i söndagsfm. Men se vad som hänt idag fullständigt öppnade sig himlen. Så trist ska ju regna lite imorgon också men sedan så hoppas vi på stabilare väder.
Det är mkt pengar som står på spel när man har fodret ligger på slag.
I dag fick hästarna gå in tidigare då det öste ner och förmiddagen var det ju så fint väder så vi hade ju ej några täcken på hästarna.
Idag har jag bara hunnit med 3 hästar vi tog långlunch för att planera och sedan var det bara att ta in hästar och ha två privatlektioner. Många som just nu vill rida privatlektion vilket är roligt.
När det var dags för unghästarna så fullständigt öppnade sig himlen och en lietn tjej kom o red på sin ponny i ridhuset så då valde vi att skippa ridningen. (De är ju så gröna ännu)
Stressade sedan ner till Tobak för att skicka iväg hösilage prover för analys hann ner 2 min i 18 brevbäraren var snäll o väntade medan jag gjorde iordning paketet. Viktigt att veta vad det är för näringsinnehåll i fodret.
Sovdags..
Godnatt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0