Livat i holken!

Publicerat: 2012-09-28 Kl: 22:06:27 | I kategori: Allmänt

Ja då var mitt weekend igång och det hördes. 4 förväntansfulla mammor med 5 barn som var helt i gasen av att få åka på ridläger. Två av barnen är grabbar! Varför finns det inga grabbar som rider här?
I Stockholm är det mkt vanligt att även killar rider men här finns det ju inte så många. Vi har en kille och så ett gäng män som rider.
Kom precis in och alla barnen var "tvungna" att säga godnatt till sina ponnyer. Killen som har Gent stod och borstade svansen.
Jag fick milt sagt köra iväg dem så att hästarna får sova. Vilket hästintresse!
Kuddkrig har de också hunnit med. Det kommer nog vara full rulle hela helgen. Imorgon har vi dessutom stallet tillsammans med Lena.
Madde var snäll och tog barnen idag då min röst är milt sagt rosslig och en äcklig hosta har jag också.
Imorgon så är det markarbete på fm så det ska bli kul. Hästutdelningen blev lyckad alla är nöjda med sina hästar.
Idag har Athos, Bosson, Jolita, Tuareg, Ronjah, Gent ,Grappan, Karaat o Jazza arbetat. Imorgon byter hon som rider Athos till Jacqueline eftersom vi ska hoppa (hon har hoppat henne på kurs förut och vill gärna rida henne).
Själv har jag tagit det lugnt med ridningen så att jag sparar på krafterna så jag orkar arbeta i helgen.
Fick bli en bild på nyss utkommen fölunge men bara lugn ..den är gammal detta är Melete som tittar ut hoppas vi hinner med henne i veckan som kommer tiden rinner iväg. Hade tänkt att vi ska hinna rida innan vintern kommer
Godnatt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0