Härligt besök!

Publicerat: 2012-09-06 Kl: 23:17:51 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Vilken dag fm gick åt till ett mkt långt möte. Så efter lunch var det bara att sätta fart med hästarna äntligen fick jag rida Thaleia en tur ut med Sofia o Kolibri fick det bli. Hon är så härlig Thaleia det är framsteg varje pass nu har hon mkt lättare med balansen i galoppen, vilken galopp sedan.
Hon ser ju inte ut som en Grand Prix häst direkt mer som en förvuxen ponny liten men naggande god. Kommer säkert att växa en hel del till. Demeter var ju ganska liten men har växt mkt sista året får ta o mäta henne någon dag.
Hann även med att rida Bosson o Ture. Vilket var välbehövligt Bosson ska jag ju tävla på lördag och Ture behövde verkligen ridas igenom blev väldigt fin.
 
Fick ett överraskande sms från en mkt kär gammal vän  och hennes gulliga syster som ridit på ridskolan för inte så länge sedan.
De ville komma o hälsa på! Så kom de båda systrarna med varsin bebis!
Vilken överraskning Maria var tärna på vårt bröllop och har hjälpt mig mkt i stallet och även med Madde när hon var liten. Hennes lillasyster är i princip jämngammal med Sofia och vi tillbringade vår första Thailandsresa tillsammans med henne o hennes föräldrar.
Då var hon liten.....
Det är bara att inse att man blivit äldre. Det man saknar i detta hästliv som vi lever att man aldrig har tid att åka o hälsa på gamla vänner. Maria bor i Helsingborg tex.....
 
Fick ett mail från en annan gammal vän i veckan som bor i Canada ännu längre att åka men jag har drömt så länge efter att åka dit så nästa år då är det bara att ta flyget.
Hon arbetar som cowboy de har mkt mark och många kor så det är en dröm att få rida med på en riktig quarter häst. Jocke tänker mer på jakt när vi åker dit. Bara att börja spara med andra ord.
Kan inte låta bli att lägga in en bild från Canada hästen är 4 år.
Visst är den härlig!

Men får väl även lov att ta en sväng till Skåne......
Godnatt
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0