Härlig hoppning!

Publicerat: 2012-09-11 Kl: 22:12:27 | I kategori: Allmänt

Ja det är mycket hoppning just nu! Erik B var här i förmiddags och vi hoppade i två grupper. I sista gruppen red bara jag, Madde o Sofia superlyxigt.
Är själv mycket nöjd med båda hästarna - red Jacqueline först och hon var milt sagt pigg...men fick verkligt bra känsla emellanåt. Erik gav sig inte jag hade problem med en linje på 7 galoppsprång fick nöta på tills det satt.
Svårt när hon ligger på så mycket blir det lätt att jag tar för mycket och det blir för många språng. Red i alla fall på tränsbett jag tycker att det funkar mkt bättre än skarpt men hon blir ju så sjukt laddad på tävling så ev att man behöver ha ett skarpare på tävling.
Bosson var superfin han har blivit så lydig en lycka att få hoppa två så fina hästar och så går de på ridskolan.....vilka hästar.
Demeter red Madde och det gick riktigt bra fast hon inte hoppat henne på länge. Erik tycker om henne - att hon ahr fina språng. Elton skötte sig också bra även om han såg lite trött ut på slutet.
Sofias hästar gick som vanligt mkt bra.
Imorgon så är det dags för träning på Arphus men jag står nog över till förmån för Sofia hon får nog åka med för ett dressyrpass o Madde förstås.
Ann
 
Kommentarer
Postat av: malin

tävling på bloggen!!! tävla om ett eget designat iphone skal!
http://www.malinsjolander.com/2012/09/tavling.html

2012-09-13 @ 15:30:30
URL: http://malinsjolander.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0