Fina lektionshästar

Publicerat: 2012-09-08 Kl: 17:49:26 | I kategori: Allmänt

Hemma igen efter en hoppdag på Strängnäs ridskola. Helt ok dag. Vi hade ju tre hästar med oss - Demeter, Bosson, Jacqueline. Först ut var jag o Bosson rundan kändes helt ok en rivning blev det men det får jag ta på mig. Jag red ut honom stort på en oxer och fick problem att får tillbaks honom i tid till räcket som var efter i övrigt kändes ridningen bra. Sofia stod sedan med yrhättan Jacqueline beredd så snabbt upp på nästa häst. Hon var verkligen het!
Första gången hon gick med vanligt tränsbett, men jag tycker att det fungerar mkt bättre att hoppa på det på träning så då är dte ju bara att prova. Hon var ju väldigt het men jag kom in själv på banan - brukar ha ledare med då det låser sig för henne när det är dags. Vi hade två rivningar men det är väl inte att säga så mkt om provar nästa tävling med träns ändå och då ska hon gå två klasser så då får man väl byta om det blir likadant, jag måste ju rida in mig på henne på tävlingsbanan. Hon är ju inte likadan på träning även om hon är het då också.
Sofia red sedan Demeter såg superbra ut tyvärr fick de ett pet och även hon gick bara en klass då hon nog ej har riktig ork att gå två.
Nästa klass så skötte sig Bosson superbra dubbelnolla och en 6:e plats blev det allt!
Vi ska ut en hopptävling till om två veckor men sedan blir det nog inget mer då jag har weekend varannan helg i höst och det är dåligt med hopptävlingar i närheten.
En bild från vår första hopptävling förra året
Ann
Kommentarer
Postat av: Josephine

Jag såg er/dig idag! :D Ni såg jättefina ut!
Jag var funktionär, hade på mig en jättestor gul tjocktröja... :)

2012-09-08 @ 21:06:49
URL: http://www.dressyrkompis.blogg.se
Postat av: Anonym

Tack, vad kul att du tyckte det!
Ann

2012-09-09 @ 13:58:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0