Bilder ifrån veckan..

Publicerat: 2012-09-23 Kl: 16:26:05 | I kategori: Allmänt

Skolhästen Jolita fick hälsa på hos "Madde-frisören" där rakapparaten skalade bort en hel del överflödig päls så nu ser hon ut som en riktig tävlingshäst till och med :P
De flesta skimmlar får faktiskt "problem" med hårväxten då de ofta får mycket mer, tjockare och längre päls än andra färger. Det finns en sjukdom skimmlar kan få som påverkar pälsväxten men kommer inte ihåg vad den heter nu.. :/
 
Fia hjälpte mamma med hoppningen på Bosson, inför dagens tävling, i veckan..
Hon skriver förhoppningsvis ett inlägg senare med resultaten för jag vet inte exakt hur de blev placerade bara att de hade 3 rosetter med sig hem och att två av dessa var vår fina 5-åring Demeters!
Jag & Demeter förra året..
 
Rocco fick nya skor hos hovslagaren!! Pappa fick dock vara lite uppmärksam vid frambenen då han tuggar på det mesta = även på hovslagaren och hans utrustning.
 
Rangun i trenasport-mundering inför besöket hos veterinären i torsdags. Ska bli så spännande att se hur han känns när jag får börja rida :) Nu skulle han först skrittas 30min 2 gånger om dagen i fyar dagar - TACK och lov för bästa HORSE - TRAINER maskinen.
Sedan ska han longeras 1 vecka och så får jag sedan börja rida igång honom inför återbesök 11/10.
Jag är inte jättemycket för longering och tänkte nog att vi kör longering varannan dag och mamma tömkör varannan :)
 
Igår var denna söta ponny (Gordon) på dressyrtävling i Gnesta med Ebba och de red på fina procent 64 & 65, tyvärr blev de lite snöppligt första utanför placering i båda klasserna.
 
Fina Rangun i hagen idag, vi bestämde att han får gå själv nån vecka med tanke på hur han kan fara runt när han är ute med andra hästar. Även om det nu är avsevärt mkt lugnare i hagen sedan Limit försvann så kan han och Mille fortfarande kuta runt som vildar och busa.
 
Denna vecka har varit en vecka i KAOS milt utryckt då det hänt mycket och varit jobbigt på mer än ett sätt av olika anledingar..
Kanske vi kan få ett inlägg av den "hoppande - systern" idag??
För det är många som vill veta vem "Pommes Frites" är.. haha.. fint smeknamn..
 
Min dator verkar också ha kraschat helt och går ej att starta - hårddisken är ur funktion vilket betyder begravning är jag rädd..
 
Igår hade vi också möte i TK (Tävlingskomitten i ridklubben) och det gick riktigt bra och var trevligt. Vi var fem stycken närvarande och han planera mycket inför det kommande tävlingsåret och även höstens Klubbmästerskap som jag ska knåpa ihop "proppar" till.
3,5h tog mötet men kändes inte ett dugg långt och vi var väldigt effektiva och tog många bra beslut och disskusioner :)
2013 kommer bli ett roligt år hoppas vi i TK!
 
Mariefreds RK´s vinnande lag i Div 1 dressyren som vi räknar med att ha lag i även nästa år!
Hejja hejja!
 
Kram Madde
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0