Amazing!

Publicerat: 2012-09-03 Kl: 21:47:26 | I kategori: Allmänt

Idag fick jag GÅSHUD!!
Ni har kanske sett kommentarerna på några av de tidigare inläggen av en tjej som hade min gammla Amsen då han var ung?
Fick idag det första långa mailet med massa härlig information om honom under de år hon och hennes familj hade honom och blev alldels rörd. När jag läste det högt för resten av familjen på lunchen fick jag tårar i ögonen, världens bästa Armstrong.
 
Fick då också bekräftat att han tävlat en del på dressyrbanorna på yngre dagar. Han ingick bland annat i Stora Ekebys lag i SM -89 (då var jag liksom 1år!) haha
Att han jämnt bockade sig runt på ärevarven och även att han blev utdömd pga en fraktur i hoven, men de valde att ge honom en chans att komma tillbaks och det var ju urtur för mig. Vem vet kanske jag inte ridit idag om det inte var för den fina ponnyn som fick mig att övervinna min rädsla..
Plus att han var ju den bästa lärmomästaren ever!
MY BABY!!!
U will have the biggest place in my heart forever
 
Nu blir jag sugen på att göra fler efterforskningar och se om man hitta fler ägare på honom, uppfödaren har Jenny Almqvist redan letat rätt på på den tiden hon höll på med massa stamforskning :) Alltid kul att forska på sina hästar, har ju många gånger försökt hitta Rangun i några register men när det är utomlands blir det genast lite knöligare :/
 
Måste bara berömma "mina" fantstiskt duktiga barn idag också! Min måndagsgrupp har verkligen tagit ett stort kliv framåt och idag har de hoppat så fint allihopa!
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0