Slasket tillbaks!

Publicerat: 2012-10-29 Kl: 17:35:51 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Ja på em så kom det eländiga regnet tillbaks och det blåste halv storm samtidigt så det var bara att springa ut och ta in hästarna.
Själv är jag mör efter ännu en kurshelg. Härliga människor men långa dagar blir det. Alltid kul när Telia är här. Nu har de sagt att de vill komma tillbaks i januari för att ladda inför Telia SM! Kul med företag som har egna mästerskap och detta i ridning.
Idag har jag hunnit med 5 hästar + 1 som jag tömkörde (Rangun) han blir bara finare och finare. Himla kul när det går framåt.
Det går även framåt med "lillhäxan" Thaleia. Hon var superladdad idag efter vila över helgen så det var bara att börja med longering så hon kommer till ro. Sedan ska det ju naturligtvis diskuteras om vem som är chef - hon eller jag men hon börjar mer o mer rätta in sig.
Demeter var också laddad med överskottsenergi efter en två dagars vila. Hon har ett speciellt sätt att uttrycka det på. Man får åka 10-15 min först utan att inverka. Skulle behöva komma iväg och träna men denna höst har varit tuff då jag varit borta mkt på kurs och möten. Men det blir väl bättre tider :)
Gammelmannen Arro Bell är i alla fall så fin att rida så man är lycklig varje gång. Gammal känns han inte heller idag var Grappan i ridhuset så då var det extra krut i honom.
Får se om jag hinner hoppa ngt imorgon Sofia skulle visst hoppa en massa hästar så det är väl bäst att passa på när man ändå ska bära fram.
Gammal bild tror att Erika T har fotat
Nu är det dags för ridlektioner
Godkväll
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0